+36 (20) 967-86-25

[email protected]

3334 Szajla, Kertész utca 25.

3300 Eger, Baktai út 2970/11.

SAJTÓKÖZLEMÉNY
MUNKAGÉP BESZERZÉS A HORUCZI ’97 KFT-NÉL


Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatással valósult meg a Horuczi ’97 Kft. fejlesztése. A hazai, családi tulajdonú kisvállalkozás 12 millió Ft támogatásban részesült a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretéből, a koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése érdekében.
A családi tulajdonban álló, több mint 20 éves szakmai múltra visszatekintő Horuczi ’97 Kft. székhelye Szajla községben van, két saját tulajdonú fióktelepük pedig Terpesen és Egerben található. Elsősorban önkormányzati utak építését, karbantartását, felújítását végzik, emellett járdaépítést, aszfaltozást, zárt és nyílt csapadékvíz elvezető rendszerek kiépítését, térburkolást és többek között gépi földmunkák elvégzését vállalják.


A társaság gépparkját folyamatosan fejleszti, a projekt keretében beszerzett új, korszerű eszköz egy multifunkcionális JCB 3CX SM típusú árokásó/kotrógép, amellyel a társaság alaptevékenységei a korábbinál nagyobb saját kapacitással lesznek elláthatóak. A termelési kapacitás növekedése segíti a munkavállalók folyamatos foglalkoztatását, új megbízások elnyerésén keresztül. Az állandó költségek csökkentése, a kevesebb szervizköltség, az energiahatékonyság növekedése mind-mind stabilabb működést eredményez,
amelynek köszönhetően a társaság munkavállalói is egy stabil, előre kalkulálható, kiszámítható munkahelyen dolgozhatnak továbbra is.


A projekt 2020. decemberben lezárult, közvetve 6 fő munkahelyének megtartásához járul hozzá. 

A projekt összegző adatai:

Projekt címe: Munkagép beszerzés a Horuczi ’97 Kft-nél
Azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02561
Kedvezményezett: Horuczi ’97 Kft.
Közreműködő szervezet: Pénzügyminisztérium
Elnyert támogatás: 12.000.000 Ft (70%)